Spreker over het familiebedrijf,

opvolging en communicatie.

Spreker

Hoe praat je met familie over opvolging? Dat zou een thema kunnen zijn van een lezing of workshop. Als auteur, coach en ervaringsdeskundige spreek ik met plezier over opvolging in het familiebedrijf. Ik combineer praktijkervaring, mijn eigen verhaal, onderzochte cijfers en kennis van communicatie en persoonlijke ontwikkeling tot een boeiende lezing of workshop.

Lezing over het familiebedrijf
Wat zijn de vijf meest voorkomende problemen of wat zijn de belangrijkste aandachtsgebieden voor de opvolger? Het zijn zomaar enkele onderwerpen die aan bod kunnen komen. Of het nou om een ondernemersnetwerk gaat of om een groep studenten, ik kom graag spreken over het familiebedrijf en opvolging. Uiteraard put ik ook uit de voorbeelden uit mijn boek en het liefst betrek ik de zaal bij mijn lezing.

Workshop communicatie in het familiebedrijf
Communicatie is altijd het belangrijkste onderwerp bij een lezing over het familiebedrijf. Soms maak ik de lezing wat interactiever of draait het meer om kennisoverdracht. Dus wanneer je zoekt naar een interactieve bijdrage voor jouw netwerk, club, opleiding of evenement dan help ik je graag. Mijn lezingen en workshops zijn altijd maatwerk, dus afgestemd op het publiek en het evenement.

"Ik vond je heel overtuigend en duidelijk", aldus een agrariër en toehoorder.
"Verhelderend om jouw verhaal te horen", aldus een potentiële opvolger en toehoorder.

Lezing en boek

Combineer mijn lezing met een boek voor de gasten. Bij de aanschaf van 70 boeken kom ik gratis spreken. Het is ook mogelijk om een losse lezing te boeken, zonder aanschaf van het boek. Deelnemers kunnen bij interesse eventueel zelf een boek kopen. Minder dan 70 gasten? Een combinatie is ook mogelijk. 

Vraag een offerte aan
Gastles

“Een gastles is wat anders dan een lezing of workshop, maar ik vind het een grote eer om studenten te mogen inspireren!”

Esther Reinders